Vores faglige viden og erfaring giver dig den sikkerhed, du har brug for

Vores faglige viden og erfaring giver dig den sikkerhed, du har brug for

Protan Entreprenør tager sig af alle typer projekter lige fra planlægning til færdigt projekt

arrow_downward

Tagets funktion er i stor udvikling. Hvor der før var døde tagflader, har bygherrer, arkitekter og ejendomsejere nu for alvor indset, at tagfladen kan udnyttes bedre.

Et tag er ikke længere bare et tag, det bruges ofte til terrasser og taghaver, løser regnvandshåndtering eller bruges til solcelleanlæg. Nogle gange skal flere af disse funktioner dækkes på samme tid.

Bedre udnyttelse af taget betyder også, at der stilles højere krav til tagets ydeevne og udførelse og æstetik. Det kræver mere kompetence og bedre faglig viden fra dem, der skal dække tagene - altså os i Protan Entreprenør.

Vi tilbyder service til montering af tagbeklædninger og membraner til mange formål og anvendelsesområder. Tage, membraner, vådrum, terrasser og radonsikring - vores specialviden og erfaring giver dig den sikkerhed, du har brug for.

Protan Entreprenør er Nordens største tagdækningsvirksomhed. Store og små projekter har brug for både ekspertise og erfaring. Det har vi hos Protan Entreprenør. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige ydelser vi tilbyder indenfor tagdækning og montering af membraner.

At renovere et tag er både bæredygtigt og økonomisk smart

Er dit tag ved at udløbe? Vi kan tilbyde en gratis besigtigelse.

Kom i kontakt med os

Du kan sende en generel henvendelse til Protan Entreprenør her.

Interesseret i at arbejde for Protan Entreprenør?

Vi søger altid dygtige tagdækkere og motiverede lærlinge.