Både store og små tage har brug for ekspertise

Både store og små tage har brug for ekspertise

Protan Entreprenør A/S i Danmark er en del af Nordens største tagentreprenørkæde med 13 lokationer i Norge og 3 lokationer i Sverige.

arrow_downward

Protan A/S har 10 funktionærer og 35 tagdækkere som står klar til at betjene jer. Kort fortalt er vi jeres totalleverandør af tagløsninger til byggebranchen.

Vi udføre tage i folie og tagpap. Vi udfører totalløsninger med trapezplader, isolering, tagbelægning, faldsikring samt grønttag. Kvalitet, fleksibilitet og pålidelighed er vores varemærke.

Det er altså os, I skal have fat i, hvis I mangler en pålidelig, kvalitetsbevidst og fleksibel tagleverandør til jeres projekt.

Vi har også tagdækkerkolleger i de andre skandinaviske lande - Protan Entreprenør AS i Norge og Protan Entreprenad AB i Sverige.

Vi er ejet af Protan AS, som er en internationalt anerkendt producent af membraner til en række formål, herunder miljøvenlig tagdækning med et meget lavt CO2 fodaftryk, og som bidrager til emissionsfri byggepladser, fordi de er svejset med varm luft.

Protan Group er en international virksomhed med norske ejere, der i alt har cirka 900 ansatte i 13 lande. Inden for Protan Group udgør tagentrepriser det største forretningsområde.

Kom i kontakt med os

Du kan sende en generel henvendelse til Protan Entreprenør her.

Interesseret i at arbejde for Protan Entreprenør?

Vi søger altid dygtige tagdækkere og motiverede lærlinge.

KONTAKT US

Martin Debel - Country Manager

Martin Debel

Country Manager
Benjamin Heitmann - Entrepriseleder

Benjamin Heitmann

Entrepriseleder
Kasper Lutken Scharling - Entrepriseleder

Kasper Lutken Scharling

Entrepriseleder