Rehabilitering av tag

Rehabilitering av tag


Eftersyn og vedligeholdelse er afgørende for tagets levetid. En dag bliver det alligevel tid til at rehabilitere taget.

At renovere og sanere et tag handler om at beskytte de store værdier, en ejendom repræsenterer. Protan Entreprenør reparerer og istandsætter alle typer flade, let skrånende eller buede tage, og med alle typer tagbeklædning. En rehabilitering udført af yderst kompetente fagfolk, som anvender materialer af unik kvalitet, forlænger bygningens levetid betragteligt. Nye tagløsninger giver også betydelige muligheder for at forbedre energiøkonomien i bygningen.

Planlæg genoptræning, før det er for sent

Taget beskytter bygningen mod vejr og vind, og nutidens klimaforandringer giver større stress, end vi er vant til.

Selvom taget påtager sig de største belastninger på facaden, forsømmes vedligeholdelsen af ​​særligt flade tage. Det er nemt at se slid på vægpaneler og murstensvægge, men man glemmer ofte at gå op på taget og tjekke med jævne mellemrum. Tagmembran og tagbeklædning er ikke altid synlige, og bør derfor efterses af en tagekspert mindst en gang årligt.

Det kan være smart at planlægge fremtidige behov for istandsættelse af dine tage ved at invitere en fagmand til at give en kvalificeret vurdering af tilstanden og fremtidige behov for vedligeholdelse eller omlægning af tag.

Ved at starte processen i god tid får du styr på renoveringsbehov, planlægning, budget og fremdriftsplan. På den måde opnår du også en bedre økonomi i dit renoveringsprojekt.

At vente til der er utætheder kan hurtigt blive meget dyrt, så bestil et eftersyn allerede i dag.

Vores faguddannede tagdækkere har stor erfaring med at renovere både flade og skrå tag. Vi hjælper dig med en sikker løsning og implementeringsplan for at forlænge din bygnings levetid.

Renovering af andelsboligforeninger

Vi har stor erfaring med at udføre opgraderingsprojekter i boligforeninger og for andre sammenbyggede ejendomsgrunde.

Et godt eksempel er boligforeningen Kolstadflaten i Trondheim, Norge, hvor vi over en toårig periode har taget tag om og lagt ny tagdækning på i alt 15.000 kvadratmeter på et stort blokareal.

Vi er opsatte på at gøre et sådant byggearbejde så skånsomt som muligt for beboerne, så vi planlægger fremdrift og finder gode løsninger i samarbejde med bygherren.

Kom i kontakt med os

Du kan sende en generel henvendelse til Protan Entreprenør her.

Interesseret i at arbejde for Protan Entreprenør?

Vi søger altid dygtige tagdækkere og motiverede lærlinge.