Skræddersyede løsninger

Skræddersyede løsninger

Undervisnings- og daginstitutioner findes i mange størrelser og udformninger - fra små børnehaver og skoler i landsbyerne til store, komplekse byggerier med gymnasier, universiteter og alt derimellem.

arrow_downward

Skoler og børnehaver

Når en ny skole eller en ny undervisningsinstitution skal opføres, vil vores kunder altid fokusere på fremdrift af byggeriet, for at sikre færdiggørelse til skolestart.

Ved istandsættelse af eksisterende skolebygninger vil skræddersyede løsninger også være med til at forkorte den periode, hvor der skal arbejdes på taget, så arbejdet kan foregå i skoleferierne med maksimal fremdrift på kortest mulig tid.

Vi har stor erfaring med skoler og undervisningsbygninger af enhver art, og er en pålidelig samarbejdspartner inden for tagpap- og membranudførelse.

Eksempler på projekter for skoler og børnehaver

Baglerbyen børnehave, Oslo.
Bamble ungdomsskole, Vestfold-Telemark.

Protan Entreprenør - en tryg og professionel samarbejdspartner

Protan Entreprenør er en professionel og pålidelig aktør inden for udførelse og montering af tagpap og membraner, der tager arbejdsmiljø og kvalitet seriøst.

Sammen med rådgiver og materialeleverandører finder vi gode løsninger til taget, der sikrer god drift og høj kvalitet i bygningen. Det rigtige materialevalg, god planlægning, design og professionel udførelse samt projektgennemførelse sikrer ikke kun et tæt tag, men også en lang levetid og tryghed for bygningens brugere.

Regnvandshåndtering på taget

Protan Entreprenør er Nordens mest erfarne tagdækningsvirksomhed, når det kommer til tagdækning, der skal bruges til regnvandshåndtering gennem vores tætte samarbejde med Protan AS.

Miljø under udførelse

Ved tagdækning med tagfolie (membraner af PVC) hjælper vi med at opfylde kravene til en emissionsfri byggeplads, da disse er svejset med elektrisk varmluft. Med denne svejsemetode kan vi praktisk talt udføre tagdækning i alt slags vejr og uanset årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

Kan bruges i al slags vejr

Ved tagdækning med tagbeklædning og membraner af PVC (folie) hjælper vi med at opfylde kravene til en emissionsfri byggeplads, da disse er svejset med elektrisk varmluft. Med denne svejsemetode kan vi praktisk talt dække alt slags vejr og uanset årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

Regnvandshåndtering på taget

Protan Entreprenør er Nordens mest erfarne tagdækningsvirksomhed, når det kommer til tagdækning, der skal bruges til regnvandshåndtering gennem vores tætte samarbejde med Protan AS.

At renovere et tag er både bæredygtigt og økonomisk smart

Er dit tag ved at udløbe? Vi kan tilbyde en gratis besigtigelse.