Attraktive udearealer for beboere og gæster

Attraktive udearealer for beboere og gæster

Hoteller og lejlighedskomplekser har meget til fælles. Skantag kan være en samarbejdspartner, ikke kun for tagdækningen, men også for svejsning af membraner for terrasser, vådrum, parkeringshuse og andre underjordiske konstruktioner.

arrow_downward

Tendensen for både nye lejlighedsprojekter og hoteller går i retning af bedre udnyttelse af tagfladen til at skabe attraktive udearealer for beboere og gæster, såsom tagterrasser, taghaver eller andre former for friarealer.

I byerne er det også attraktivt at løse regnvandshåndtering på taget i stedet for at skulle løse det med gravning og regnvandsanlæg i jorden. Grønne tage og solenergi er andre ting, der bliver mere og mere almindelige på tagene af nye boligprojekter.

Protan Entreprenør har god ekspertise og erfaring til at løse alt dette, så der sikres gode løsninger for materialevalg og fremdrift.

Renovering af andelsboligforeninger

Vi har stor erfaring med at udføre opgraderingsprojekter i boligforeninger og for andre sammenbyggede ejendomsgrunde.

Et godt eksempel er boligforeningen Kolstadflaten i Trondheim, Norge, hvor vi over en toårig periode har taget tag om og lagt ny tagdækning på i alt 15.000 kvadratmeter på et stort blokareal.

Vi er opsatte på at gøre et sådant byggearbejde så skånsomt som muligt for beboerne, så vi planlægger fremdrift og finder gode løsninger i samarbejde med bygherren.

At renovere et tag er både bæredygtigt og økonomisk smart

Er dit tag ved at udløbe? Vi kan tilbyde en gratis besigtigelse.

Regnvandshåndtering på taget

Protan Entreprenør er Nordens mest erfarne tagdækningsvirksomhed, når det kommer til tagdækning, der skal bruges til regnvandshåndtering gennem vores tætte samarbejde med Protan AS.

Kan bruges i al slags vejr

Ved tagdækning med tagbeklædning og membraner af PVC (folie) hjælper vi med at opfylde kravene til en emissionsfri byggeplads, da disse er svejset med elektrisk varmluft. Med denne svejsemetode kan vi praktisk talt dække alt slags vejr og uanset årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

Protan Entreprenør - en tryg og professionel samarbejdspartner

Protan Entreprenør er en professionel og pålidelig aktør inden for udførelse og montering af tagpap og membraner, der tager arbejdsmiljø og kvalitet seriøst.

Sammen med rådgiver og materialeleverandører finder vi gode løsninger til taget, der sikrer god drift og høj kvalitet i bygningen. Det rigtige materialevalg, god planlægning, design og professionel udførelse samt projektgennemførelse sikrer ikke kun et tæt tag, men også en lang levetid og tryghed for bygningens brugere.

Regnvandshåndtering på taget

Protan Entreprenør er Nordens mest erfarne tagdækningsvirksomhed, når det kommer til tagdækning, der skal bruges til regnvandshåndtering gennem vores tætte samarbejde med Protan AS.

Miljø under udførelse

Ved tagdækning med tagfolie (membraner af PVC) hjælper vi med at opfylde kravene til en emissionsfri byggeplads, da disse er svejset med elektrisk varmluft. Med denne svejsemetode kan vi praktisk talt udføre tagdækning i alt slags vejr og uanset årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

Kontaktformular - Protan Entreprenør