En alsidig samarbejdspartner til parcelhuse og rækkehuse

En alsidig samarbejdspartner til parcelhuse og rækkehuse

Flade tage, terrasser, vådrum, garageanlæg og radonsikring er eksempler på hvad vi kan bidrage med.

arrow_downward

Protan Entreprenør knytter sig til boligprojekter i alle størrelser.

Vi leverer tagdækning og montering af membranløsninger til alt fra garager og terrasser, små og store private boligprojekter, til store projekter med førende ejendomsselskaber som udviklere.

Protan Entreprenør er en alsidig samarbejdspartner for parcelhuse og rækkehuse. Flade tage, terrasser, vådrum, garageanlæg og radonsikring er eksempler på, hvad vi kan bidrage med til sådanne projekter.

Renovering af andelsboligforeninger

Vi har stor erfaring med at lave opgraderingsprojekter i andelsboligforeninger, almennyttige boligforeninger og til andre ejendomskomplekser med samme ejer.

Et godt eksempel er Kolstadflaten borettslag i Trondheim i Norge, hvor vi over en toårig periode har omlagt tage og lagt nye tagbeklædninger på i alt 15.000 kvadratmeter på et stort tagareal. Vi lægger vægt på at udføre sådanne byggearbejder med så få gener for beboerne som muligt. Derfor planlægger vi fremdrift og finder gode løsninger i tæt samarbejde med kunden.

Renovering af andelsboligforeninger

Vi har stor erfaring med at udføre opgraderingsprojekter i boligforeninger og for andre sammenbyggede ejendomsgrunde.

Et godt eksempel er boligforeningen Kolstadflaten i Trondheim, Norge, hvor vi over en toårig periode har taget tag om og lagt ny tagdækning på i alt 15.000 kvadratmeter på et stort blokareal.

Vi er opsatte på at gøre et sådant byggearbejde så skånsomt som muligt for beboerne, så vi planlægger fremdrift og finder gode løsninger i samarbejde med bygherren.

At renovere et tag er både bæredygtigt og økonomisk smart

Er dit tag ved at udløbe? Vi kan tilbyde en gratis besigtigelse.

Regnvandshåndtering på taget

Protan Entreprenør er Nordens mest erfarne tagdækningsvirksomhed, når det kommer til tagdækning, der skal bruges til regnvandshåndtering gennem vores tætte samarbejde med Protan AS.

Kan bruges i al slags vejr

Ved tagdækning med tagbeklædning og membraner af PVC (folie) hjælper vi med at opfylde kravene til en emissionsfri byggeplads, da disse er svejset med elektrisk varmluft. Med denne svejsemetode kan vi praktisk talt dække alt slags vejr og uanset årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

Protan Entreprenør - en tryg og professionel samarbejdspartner

Protan Entreprenør er en professionel og pålidelig aktør inden for udførelse og montering af tagpap og membraner, der tager arbejdsmiljø og kvalitet seriøst.

Sammen med rådgiver og materialeleverandører finder vi gode løsninger til taget, der sikrer god drift og høj kvalitet i bygningen. Det rigtige materialevalg, god planlægning, design og professionel udførelse samt projektgennemførelse sikrer ikke kun et tæt tag, men også en lang levetid og tryghed for bygningens brugere.

Regnvandshåndtering på taget

Protan Entreprenør er Nordens mest erfarne tagdækningsvirksomhed, når det kommer til tagdækning, der skal bruges til regnvandshåndtering gennem vores tætte samarbejde med Protan AS.

Miljø under udførelse

Ved tagdækning med tagfolie (membraner af PVC) hjælper vi med at opfylde kravene til en emissionsfri byggeplads, da disse er svejset med elektrisk varmluft. Med denne svejsemetode kan vi praktisk talt udføre tagdækning i alt slags vejr og uanset årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

Kontaktformular - Protan Entreprenør