Sportshaller, svømmehaller og skøjtehaller

Sportshaller, svømmehaller og skøjtehaller

Sportshaller, svømmehaller og skøjtehaller kræver ikke kun tætte tage. De forskellige typer af haller stiller også høje krav til selve tagløsningen på grund af udfordringer med fugtighed, varm og kold luft.

arrow_downward

De særlige forhold i en svømmehal eller skøjtehal, men også i en almindelig idrætshal med mange mennesker både i aktivitet og som publikum, stiller høje krav til selve tagdækningen og håndværket ved udførelsen af tagpapbeklædninger eller membraner, f.eks. omkring ventilation, ventilationsanlæg og køleanlæg.

Sportshaller er ofte ikke enkeltstående bygninger, men ofte en del af større anlæg med skolebygninger og andre former for kommunale anlæg og serviceydelser.

Sportsbygninger som idrætshaller, svømmehaller og skøjtebaner er en type projekter, vi ofte udfører. Vi har stor erfaring både med nye haller og faciliteter, men også med renovering og udskiftning af tagdækning på ældre haller, hvor tiden er inde til yderligere at forlænge eller fornye tagets levetid.

Eksempler på idrætsprojekter

Nye Jordal Amfi, Oslo.
Nye Risenga ishall (Varner Arena), Asker.
Nye Flinthallen / Rema 1000 Arena, Tønsberg.

Protan Entreprenør - en tryg og professionel samarbejdspartner

Protan Entreprenør er en professionel og pålidelig aktør inden for udførelse og montering af tagpap og membraner, der tager arbejdsmiljø og kvalitet seriøst.

Sammen med rådgiver og materialeleverandører finder vi gode løsninger til taget, der sikrer god drift og høj kvalitet i bygningen. Det rigtige materialevalg, god planlægning, design og professionel udførelse samt projektgennemførelse sikrer ikke kun et tæt tag, men også en lang levetid og tryghed for bygningens brugere.

Regnvandshåndtering på taget

Protan Entreprenør er Nordens mest erfarne tagdækningsvirksomhed, når det kommer til tagdækning, der skal bruges til regnvandshåndtering gennem vores tætte samarbejde med Protan AS.

Miljø under udførelse

Ved tagdækning med tagfolie (membraner af PVC) hjælper vi med at opfylde kravene til en emissionsfri byggeplads, da disse er svejset med elektrisk varmluft. Med denne svejsemetode kan vi praktisk talt udføre tagdækning i alt slags vejr og uanset årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

Regnvandshåndtering på taget

Protan Entreprenør er Nordens mest erfarne tagdækningsvirksomhed, når det kommer til tagdækning, der skal bruges til regnvandshåndtering gennem vores tætte samarbejde med Protan AS.

Kan bruges i al slags vejr

Ved tagdækning med tagbeklædning og membraner af PVC (folie) hjælper vi med at opfylde kravene til en emissionsfri byggeplads, da disse er svejset med elektrisk varmluft. Med denne svejsemetode kan vi praktisk talt dække alt slags vejr og uanset årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

At renovere et tag er både bæredygtigt og økonomisk smart

Er dit tag ved at udløbe? Vi kan tilbyde en gratis besigtigelse.