Brug tagfladerne bedre og mere økonomisk

Brug tagfladerne bedre og mere økonomisk

Nogle af de største projekter, Protan Entreprenørs afdelinger har været involveret i de seneste år, er store centrallagre for dagligvarekæder og detailhandel.

arrow_downward

Et typisk træk ved lagerbygninger og logistikbygninger er, at de har store og relativt ukomplicerede tagflader, der indbyder til at arbejde smart og effektivt med specialtilpassede bredder og længere tagbelægninger for at skabe maksimal fremdrift og nem montering og tagdækning, samtidig med at den er udført med høj kvalitet og sikrer en lang levetid for taget.

Samtidig ser vi også en tendens til, at denne type byggerier med fordel kan udnytte tagfladerne bedre og mere økonomisk, fx ved at løse regnvandshåndtering på taget i stedet for i jorden, eller ved at bruge en grøn tagløsning med sedum el. skabe mere energieffektive bygninger ved at installere solcelleanlæg på taget.

Protan Entreprenør har lang og grundig erfaring med at løse alle typer tage til lagerbygninger og logistikbygninger, hvad enten det er nybyggeri eller ombygning. Omlægning af taget kan være en fornuftig løsning for at forlænge bygningens levetid og beskytte mod dyre og sundhedsskadelige fugtproblemer.

Eksempler på lager og logistikkprosjekter

Rema 1000, Vinterbro.
Posten/Bring, Tromsø.
Europris, Moss.

At renovere et tag er både bæredygtigt og økonomisk smart

Er dit tag ved at udløbe? Vi kan tilbyde en gratis besigtigelse.

Regnvandshåndtering på taget

Protan Entreprenør er Nordens mest erfarne tagdækningsvirksomhed, når det kommer til tagdækning, der skal bruges til regnvandshåndtering gennem vores tætte samarbejde med Protan AS.

Kan bruges i al slags vejr

Ved tagdækning med tagbeklædning og membraner af PVC (folie) hjælper vi med at opfylde kravene til en emissionsfri byggeplads, da disse er svejset med elektrisk varmluft. Med denne svejsemetode kan vi praktisk talt dække alt slags vejr og uanset årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

Protan Entreprenør - en tryg og professionel samarbejdspartner

Protan Entreprenør er en professionel og pålidelig aktør inden for udførelse og montering af tagpap og membraner, der tager arbejdsmiljø og kvalitet seriøst.

Sammen med rådgiver og materialeleverandører finder vi gode løsninger til taget, der sikrer god drift og høj kvalitet i bygningen. Det rigtige materialevalg, god planlægning, design og professionel udførelse samt projektgennemførelse sikrer ikke kun et tæt tag, men også en lang levetid og tryghed for bygningens brugere.

Regnvandshåndtering på taget

Protan Entreprenør er Nordens mest erfarne tagdækningsvirksomhed, når det kommer til tagdækning, der skal bruges til regnvandshåndtering gennem vores tætte samarbejde med Protan AS.

Miljø under udførelse

Ved tagdækning med tagfolie (membraner af PVC) hjælper vi med at opfylde kravene til en emissionsfri byggeplads, da disse er svejset med elektrisk varmluft. Med denne svejsemetode kan vi praktisk talt udføre tagdækning i alt slags vejr og uanset årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

Kontaktformular - Protan Entreprenør