Offentlig byggeri og projekter

Offentlig byggeri og projekter

Tagdækning af offentlige bygninger er en del af hverdagen for os i Protan Entreprenør, såsom skoler, idrætshaller, hospitaler og andre former for sundhedsbygninger samt biblioteker, kulturhuse, rådhuse og andre administrative bygninger.

arrow_downward

Stadig strengere krav til miljø og bæredygtighed

Offentlige bygninger som skoler, hospitaler og nye idrætsanlæg er ofte ambitiøse byggeprojekter, der skal leve op til stadig strengere miljø- og bæredygtighedskrav.

Samtidig er det også ofte ønskeligt at udnytte tagfladerne til andre formål – alt fra traditionelle tagterrasser, legepladser og boldbaner til at have grønne arealer eller at blive brugt til solenergi.

Det resulterer også i mere komplekse projekter, der stiller ekstra høje krav til os, der dækker taget og lægger membranen, og til professionel planlægning, god fremdrift og gode skræddersyede løsninger til materialeanvendelse og montering.

At renovere et tag er både bæredygtigt og økonomisk smart

Er dit tag ved at udløbe? Vi kan tilbyde en gratis besigtigelse.

Protan Entreprenør - en tryg og professionel samarbejdspartner

Protan Entreprenør er en professionel og pålidelig aktør inden for udførelse og montering af tagpap og membraner, der tager arbejdsmiljø og kvalitet seriøst.

Sammen med rådgiver og materialeleverandører finder vi gode løsninger til taget, der sikrer god drift og høj kvalitet i bygningen. Det rigtige materialevalg, god planlægning, design og professionel udførelse samt projektgennemførelse sikrer ikke kun et tæt tag, men også en lang levetid og tryghed for bygningens brugere.

Regnvandshåndtering på taget

Protan Entreprenør er Nordens mest erfarne tagdækningsvirksomhed, når det kommer til tagdækning, der skal bruges til regnvandshåndtering gennem vores tætte samarbejde med Protan AS.

Miljø under udførelse

Ved tagdækning med tagfolie (membraner af PVC) hjælper vi med at opfylde kravene til en emissionsfri byggeplads, da disse er svejset med elektrisk varmluft. Med denne svejsemetode kan vi praktisk talt udføre tagdækning i alt slags vejr og uanset årstid - 365 dage om året. Dette bidrager til god fremdrift og lønsomhed i ethvert byggeprojekt.

Kontaktformular - Protan Entreprenør