Protan Entreprenør har alsidig ekspertise

Protan Entreprenør har alsidig ekspertise

Protan Entreprenør har en alsidig ekspertise i at udføre de fleste projekter i dette segment - lige fra butikscentre, bilforhandlere og butikslokaler til store og små kontor- og administrationsbygninger og andre specialiserede erhvervsbygninger.

arrow_downward

En klassisk Protan-tagdækning-udførelse er eksempelvis IKEA-bygninger over hele verden, hvor mange af IKEAs skandinaviske afdelinger har fået udført tagdækning af Skantag og vores søsterselskaber Protan Entreprenør og Protan Entreprenad.

I lighed med mange andre typer af bygninger er trenden, at der stilles stadig større krav til at udnytte tagfladen på erhvervs- og kontorbyggeri til flere funktioner, såsom grønne tage, tagterrasser, håndtering af overfladevand og solenergi.

Sammen med rådgiver og materialeleverandører finder vi gode løsninger, der sikrer god drift og høj kvalitet i projektet, for dit tag. Rigtigt materialevalg, god planlægning og professionel udførelse samt projektgennemførelse sikrer ikke kun tætte tage, men også lang holdbarhed og sikkerhed for byggeriets brugere.

Eksempler på kontorbygninger og erhvervslokaler

Kr. Augusts gate 13, Oslo.
Helgeland Smolt, Tjongsfjorden
Malmporten handelspark, Narvik.
CC Drammen.

At renovere et tag er både bæredygtigt og økonomisk smart

Er dit tag ved at udløbe? Vi kan tilbyde en gratis besigtigelse.

Kom i kontakt med os

Du kan sende en generel henvendelse til Protan Entreprenør her.

Interesseret i at arbejde for Protan Entreprenør?

Vi søger altid dygtige tagdækkere og motiverede lærlinge.

Kontaktformular - Protan Entreprenør