Sigt højt – bliv tagdækker

Sigt højt – bliv tagdækker

Ønsker du en varieret hverdag, hvor du er meget ude? I en stabil virksomhed, der sætter HSE først? Og betaler godt? Der er stor mangel på kvalificerede tagdækkere. Samtidig er tagets funktion i stor udvikling.

arrow_downward

At være tagdækker har aldrig været mere spændende og attraktivt, end det er i dag. Bedre udnyttelse af tage – for eksempel taghaver, solcelleanlæg, grønne tage og vandforsinkelse – kræver mere ekspertise og bedre faglig viden hos dem, der skal dække tagene.

Protan Contracting, med selskaber i Norge, Sverige og Danmark, er Nordens største tagdækkervirksomhed. Kontakt os, hvis du er interesseret i at blive tagdækker hos os!

Som tagdækker i et af Protans selskaber bliver du en del af en stor international virksomhed med norske ejere, der beskæftiger i alt omkring 900 medarbejdere i 13 lande. Vi er stolte af vores fag og glade for at få dig med på holdet. Skantag ejes af Protan AS, som er en internationalt anerkendt producent af membraner til en række forskellige formål, herunder miljøvenlige tagbeklædninger.

Vi har brug for både folk med stor erfaring og gerne faglærte tagdækkere, eller dig, der er ung og synes, at en luftig arbejdsplads virker spændende. Brug formularen længere nede på siden til at komme i kontakt med os og fortælle os mere om, hvem du er, og hvorfor du er den rigtige person for os.

Har du allerede et certifikat som tagdækker?

Vi søger tagdækkere med de ønskede kvalifikationer:

 

  • Erhvervsbevis som tagdækker. Relevant erfaring kan kompensere for faglige kvalifikationer.
  • Erfaring med tagdækning med PVC-folie (varmluft) eller ATB, samt erfaring med renovering og ny tagdækning.
  • Behersker dansk eller engelsk skriftligt og mundtligt.
  • Kørekort kl B/BE.

Kom i kontakt med os ved at ringe til Joanna Ravndal på +47 911 69 708 eller send en mail til joanna.ravndal@protan.no

Bliv lærling!

Vejen til et erhvervsuddannelsesbevis starter som udstationering eller som lærling. Som tagdækker kommer du til at deltage i spændende projekter under kyndig vejledning af nogle af Nordens mest erfarne tagfagfolk.

Hos Protan har vi fokus på sikkerhed, og vi stiller høje krav til arbejdsindsats og engagement. Punktlighed og levering er vigtigt for os.

Hos os får du mulighed for at arbejde med blandt andet tagdækning, membranarbejde, isolering og renovering af tage. Vi har også specialarbejde som tunneller og grønne tage (sedum). Du vil få grundig opfølgning i overensstemmelse med Protans specifikationer og instruktioner.

Som lærling hos os får du:

  • En varieret, udfordrende og lærerig hverdag
  • Mulighed for faglig udvikling
  • Løn i hele læretiden
  • Aktiv opfølgning på pensum
  • Deltage i spændende projekter
  • Vores mål er, at du skal føle dig godt tilpas og have lyst til at blive hos os efter at have bestået den professionelle test. Meget at stræbe efter som tagdækker.

Sådan kan en karrierevej se ud for en tagdækkerlærling

Diplom og kandidatgrad er to milepæle for kompetence. Dygtige tagdækkere vil på sigt kunne få øget ansvar – som chef, teamleder, projektleder og måske på sigt lede en hel afdeling. Det er muligt at forestille sig en karriere i højden!

Placering: Du får en forsmag på tagfaget, og får set hvordan det fungerer i praksis.

Læretid: Du kommer i et spændende og attraktivt læreforløb hos Nordens største tagentreprenør. Du samarbejder med og lærer af nogle af tagbranchens dygtigste håndværkere.

Faglært: Du er kommet igennem læretiden og er blevet tagdækker! Men du kan sigte højere og gå efter et erhvervsbrev. Tagdækkere med fagbrev er særligt eftertragtede.

BAS: Du har vist, hvad du er god til og har fået en masse erfaring. Du bliver en leder i dit team og får udvidet ansvar for, hvad der sker på taget.

Arbejdsleder: Du kravler op i graderne og får mere og mere tillid og ansvar. Du er nu en af ​​de mest erfarne tagdækkere i din afdeling.

Byggeleder: Der er meget at være opmærksom på, når vi lægger tag. Du bruger din erfaring som tagdækker i kombination med lederevner, overblik, viden og rutine, du har fået gennem de karriereskridt, du allerede har taget.

Projektleder: Vores erfarne projektledere har ofte en tagbaggrund, men skal i projektlederrollen også have administrative og økonomiske ledelseskompetencer. Teams skal organiseres, deadlines og overdragelser er afgørende for et projekts succes, og endelig skal budgetter holdes og indtægter sikres.

Synes du, det lyder interessant? Kontakt os ved at ringe til Joanna Ravndal på +47 911 69 708 eller send en mail til joanna.ravndal@protan.no.