1 BlueProof_main _photo_w.jpg

Vær forberedt på kraftig regn og blæst

Protan har to unikke løsninger til håndtering af regnvandshåndtering på taget, Protan Blueproof og Protan BlueProof Green. Enkeltlags tagmembraner for en sikrere og grønnere fremtid.

arrow_downward

Gør bedre brug af dit tag - tilføj værdi

Vi har stor erfaring med at støtte ejendomsudviklere, arkitekter og ingeniører med at udnytte potentialet ved deres tage.

Hvis taget på din bygning er ved at nå til slutningen af sin levetid eller du skal lave dyre forbedringer på grund af alder og slid, så skal du erstatte taget. Vi kan bestemt hjælpe dig med det, men det kan også være en god mulighed for at evaluere, hvorvidt taget bedre kan udnyttes.

Traditionelt set er et tag en uudnyttet overflade uden særlig værdi for bygningens ejer. Men der er mange muligheder for at bruge tagoverfladen til at skabe mere værdi. Kan den bruges til vanddæmpning eller hjælpe med at forhindre at stueetagen bliver oversvømmet? Kan en tagterrasse øge værdien af ejendommen - både økonomisk og for dem, der bor og arbejder i bygningen? Kan solpaneler sættes på taget? Vil en grøn tagløsning gøre bygningen flottere rent æstetisk og dermed øge værdien af ejendommen?