Derfor bør du have et sundhedstjek på dit tag

Derfor bør du have et sundhedstjek på dit tag

Der kan vente ubehagelige og potentielt meget dyre overraskelser, hvis taget ikke har haft løbende eftersyn og vedligeholdelse.

  • Ofte går det galt, fordi taget simpelthen bliver glemt i hverdagen og i den løbende vedligeholdelse af en bygning. Ude af øje ude af sind.

  • Løs problemet med en taghåndteringsaftale fra os. Så overlader du opfølgningen og inspektionen af ​​taget til nogle af Nordens mest erfarne og vidende tageksperter.

  • Vi bliver tagets praktiserende læge: Vi undersøger løbende tagets tilstand for dig i henhold til overenskomsten og behandler både milde symptomer og mere alvorlige sygdomstegn.

arrow_downward

Hvad er tagstyring?

Vi er eksperter i tage. Vi tilbyder tilstandsrapporter og tagplejeaftaler til ejendomsselskaber, virksomheder med egne ejendomme (for eksempel butikscentre og butikker, logistik- og lagerbygninger), boligforeninger og ejerlejligheder.

Tilstandsrapporter:
Våre tilstandsrapporter gir et bilde av nå-situasjonen på taket, blant annet forventet gjenværende levetid, tilstand på sluk, skjøter og gjennomføringer, kontroll av beslag og fuktkontroll. Vi ser også etter om sikringsutstyr er i tråd med forskriftene og gjør vurderinger av om taket tåler fremtidens ekstremvær.

Ettersynsavtaler:
Gjennom en ettersynsavtale får du regelmessig ettersyn av taket, og vil få et grunnlag for å forutsi kommende behov for vedlikehold og rehabilitering. Mindre skader vil oppdages løpende før de får utvikle seg, og behovet for større tiltak vil avdekkes og kan bli håndtert før det får omfattende og kostbare konsekvenser.

Service:
Ved servicering udbedres og repareres fejl og mangler, der opdages ved inspektion. Arbejdet er tilbudsbaseret.

Sikring:
De fleste tage mangler det nødvendige sikkerhedsudstyr, der kræves, når det kommer til færdsel på tage. Ved faldhøjder over to meter skal der monteres godkendt faldsikring efter bygningsejerens forskrifter. Montøren og den, der udfører eftersyn og kontrol af tagsikring, skal være godkendt af faldsikringsleverandør eller producent.

Spisskompetanse på tak